Cigánykaraván

Cigánykaraván
Ez a cigánykultúra ! Mi magyar cigányok nem engedjük eltűnni a magasfokú cigánykultúrát !

2010. szeptember 27., hétfő

NÁCICIGÁNY ÉRTELMISÉGI DUMÁJA !

És most nézünk a C-press cigányokádékjaitól egy kis kultúrdumát ! Nézzük meg, milyenek a cigányok, azok a retkek akik magukat a cigányok értelmiségeinek tartják magukat. Szánalmas cigánynáci genetikai korcsok, ezért nem kéne a cigányokat a magyaroknak etetni ! Minek ? Dögöljenek fel nyugodtan ezek a cigánynáci genetikai hulladékok !

csibo: ...
vaker miért tánte embervagy ? nem -hiném- génhibás náci -fatyu vazzeg
4

2010, September 24 20:29

HÚ, EZ A CSIBÓ NEVŰ NYOMORÉK KIS FÉREG MÉGEGY NORMÁLIS MONDATOT SEM TUD LEÍRNI, SELEJT A NÁCICIGÁNY !
DE NÉZZÜK A TÖBBI SELEJTES CIGÁNYNÁCIT !

hunattila: ...
9#

jobbikos szovivo is bukott le droggal szoval a hazafiaktol nem all tavol a dolog. Rengeteg alkohol majd szethugyozzak a Kossuth teret ilyenek vannak! Ez suttyo mit hazudott? Attol meg latszott a korotte allok ertelmi szintje...ilyenek a hazafing emberek ja bocsanat ok tartajak magukat hazafinak de ok csak hazafing emberek
14

2010, September 25 00:43

NA, EZ A CIGÁNY PÉLDÁUL EGY KURVA NAGY SELEJT, EZ A TÖBBI HOZZÁSZÓLÁSBÓL KI FOG DERÜLNI !

more: ...

2. Magyarország már nem csak a magyaroké hanem a magyar állam polgároké is.

HÁT BIZTOS HOGY NEM A CIGÁNYOKRÓL BESZÉL EZ A CIGÁNY, MERT EDDIG CSAK ÉLŐSKÖDTEK, BŰNÖZTEK, RABOLTAK, GYILKOLTAK, FOSZTOGATTAK ! ÍGY A CIGÁNYOKAT ÉN NEM TARTOM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK, HANEM CSAK EGY ÉLŐSKÖDŐNEK MAGYARORSZÁG TESTÉN, MÁRPEDIG AZ ÉLŐSKÖDŐT NEM LEHET ÁLLAMPOLGÁRNAK TEKINTENI. HOGY MIÉRT NEM ? MERT A KUTYÁBAN ÉLŐ PARAZITA SEM RÉSZE A KUTYÁNAK, HANEM CSAK BELŐLE ÉL, AMEDDIG A GAZDA NEM HASZNÁL FÉREGHAJTÓT !

hunattila: ...
21#

Hazamra ugatok? Amugy te es par elvtarsad miota szamit hazanak? Attol mert egy kis vakarek vagy meg nem lehetsz HAZA erted vakarek csimpanz? te annyira sotet vagy ha teged valaki megbant az egesz hazadat meg a magyarsagot tartod magad ele pajzskent pedig csak egy szuklatokoru frusztralt demagog gondolkodasu zsebnaci vagy.
27

2010, September 25 22:25

HÁT IGEN, EZ EGY TIPIKUS FASZSZOPÓ CIGÁNY ! NEKED EZ NEM HAZÁD CIGÁNYNÁCI, DE AKINEK ÍRTAD, ANNAK AZ EMBERNEK IGEN ! TE CSAK EGY BETOLAKODÓ PARAZITA RASSZHOZ TARTOZOL, AKI A NETEN NÁCUL !

hunattila: ...
25#

pedig jo latni ahogy pusztitjak egymast a nacik addig se a varost meg a stadionokat verik szet, remelem hamarasan teljesen leszamolnak egymassal, novak egy kis csira tomcat meg nagycsira mind ketto erosen fajmagyar es beletartoznak az idiota csurhe tarsasagban. Amugy meg mit elveztel? Hulye vagy de nem kicsit en anyad szajara szoktam elvezni amikor terdel elottem lyukon :) Szolj neki haszanljon szajvizet mert nagyun buos a szaja :)
28

EBBŐL AZ ÍRÁSÁBÓL IS LEJÖN ENNEK A NÁCICIGÁNYNAK A SZELLEMI SZÍNVONALA ERŐSEN ! LE SEM TAGADHATNÁ A SZÁRMAZÁSÁT ! lEHET HOGY EZ A CIGÁNY IS ELŐSZERETETTEL CSINÁLJA A SAJÁT ANYJÁVAL AZ IDE LEÍRTAKAT ? MI VAN KÖCSÖG NÁCICIGÁNY, ANYÁDAT BASZOD UNALMADBAN ? BIZTOSAN AZ ANYJÁRÓL BESZÉL, MERT NAGY TAPASZTALATTAL ÍR RÓLA ! ESETLEG RODÁZIK AZ ANYÁD VALAMELYIK KOCSISORON ?

hunattila: ...
26#

Igen anyadtol loptam el a hazat a ven ribanc eleinte tiltakozott de kesobb belatta, hogy teljesen tehetetlen es a kis vakarekra se szamithat :)
29

2010, September 25 22:32

EBBEN AZ ÍRÁSÁBAN IS JÓL LÁTSZIK HOGY A BŰNNEK IGENIS VAN SZÍNE ÉS SZAGA ! SZARSZAG ÉS BARNA A BŰN SZÍNÉNEK ÖSSZETEVŐJE, PLUSZ FEKETE HAJ !

mr1 cigány: ...
Nothus és Fa@club nektek üzenem hogy nem süllyedek le a ti szintetekre,én ennél műveltebb és okosabb vagyok hogy ilyen szánalmas ratyi emberekkel semmit nem érő témákon vitatkozzak!Lehet itt okoskodni de még amióta itt vagyok nem hagyta el a szátokat egy normális összefüggő mondat.Csak mocskolódni tudtok mint a többi magyar,aki itt éli ki a lelki problémáit,kudarcait.Javaslom keressetek fel egy szakorvost aki tudna segíteni a problémáitokon,esetleg pszichológus bevonásával!!!T aven saste haj baxtale!
37

2010, September 26 11:41

EZ AZ "EMBER" IS TIPIKUS CIGÁNY, KÉPVISELŐJE FAJTÁJA ROSSZ TULAJDONSÁGAINAK, A NETTEN FENYEGETŐZIK ÉS ERCSI CIGÁNYOKKAL AKAR RÁMENNI EGY MAGYAR EMBERRE, DE UTÁNNA A "BÁTOR" CIGÁNY MEGHÁTRÁL ! TIPIKUS CIGÁNY !

mr 0, idézek tőled egy pár sort, retek:

"Még se mersz eljönni köcsög gyerek!! csak az a csicska szád jár a gép mögül megleszel baszva szó szerint!!! A...ád a buta hogy kinyomott!!

Most már én foglak megkeresni csicska! de akkor neked nagyon rossz lesz! Rövidesen találkozunk Fehérváron!!!!!!!!!

Nem írogatok sehova mondd hogy hova menjek csótány!!!!!!!!!!

Na mi van befostál csótány úgyis megkereslek!!!!!!!!"

AZ ÍRÁSÁBAN MEGFENYEGETI A MAGYART, DE AZTÁN MÁR MENEKÜL A GYÁVA KORCS ! HIÁBA, EZEK A SELEJT CIGÁNYOK !

ÉS MOST JÖN CSIBÓ CIGÁNY, A KIBASZOTT NAGY ÉRTELMISÉGI CIGÁNY, AKI TERMÉSZETESEN NAGYON ÉRTELMES A FÉRGEK SZINTJÉN !

csibo: ...
mr1 cigány:37 ...te is tudod,hogy gyáva,korcs,kihalásra ítélt faj vagytok.Most mit idegeskedsz,irány ízráel.Ott majd szeretni fognak téged nagyon.Reggelire áram,ebédre ólom,vacsorára gránát a pofádba
UGYE ITT ARA A REPETSARKU FEL ÉS LEMENÖIDRE GONOLTÁLL PEDOFIL NÁCI BARÁTOM MIKOR ESZT IRTAD MERT NETAGAD HOGY MAGADBOL KI INDULVA HÁNYSZ IJENEKET MÁSOKNAK TE CSIRA NEMUNODMÉG ESZT A MÉLY MAGYARKODÁST VAKAR85 NE ERÖLKÖDJ MINDENKITUDJA HOGY ANYÁD EGY ZSIDO ÉS NE FUSZTRÁLJON HOGY ESZT SEHOGY NEMBIROD KIBA@SZNI BELÖLE
52

NA, ENNYIT A NYOMORONCRÓL !

hunattila: ...
57#

na figyelj te mocsadek itt fenyegetozol az elvbarataiddal egyutt tudod f@szclub meg hasonlo menj es sz@pd le anyaddal egyutt erted? meg menj es sz@pd le a miskolcon elo osszes cigot ahogy anyad tette!
65

2010, September 26 19:49

EZUTÁN MIT IS LEHET MÉG ERRŐL A FÉREGCIGÁNYRÓL MONDANI ? VAN E EZEKUTÁN KÉTSÉGE VALAKINEK IS HOGY MIT DOLGOZIK AZ ANYJA ? EGYÉRTELMŰ !

MÉG FOLYTATNI FOGOM EZEKNEK A GENETIKAI HULLADÉKOKNAK AZ ÍRÁSAIT CSOKORBA SZEDŐ GYŰJTEMÉNYEM BŐVÍTÉSÉT, HOGY A MAGYARSÁG ISMERJE MEG A CIGÁNYSÁG VALÓDI ARCÁT, ÉS SZEMBE TUDJA KÖPNI EZEKET A NÁCI RASSZHOZ TARTOZÓKAT !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése